Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 26 kwietnia 2018. Imieniny: Marii, Marzeny, Ryszarda
średnia ocena: 0.00

    Składniki:

  • 3 cebule
  • 6 płatów śledziowych
  • szczypta soli
  • pieprz
  • 1/2 szklanki oliwy
Przepis:

Cebulkę obieramy, kroimy w kostkę.
Śledzie myjemy, odsączamy, a później kroimy w kostkę i mieszamy z cebulką.
Następnie śledzie posypujemy solą i pieprzem, a później całość zalewamy oliwą.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl