Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 26 lutego 2018. Imieniny: Bogumiła, Eweliny, Mirosława
kategoria: potrawy z warzyw
średnia ocena: 0.00

    Składniki:

  • 60 dag ziemniaków
  • 20 dag kiełbasy (cienkiej lub grubej)
  • 30 dag pieczarek
  • 10 dag sera żółtego
  • 1 cebula

    Dodatki:
  • słodka mielona papryka
  • olej
  • sól
  • świeżo mielony pieprz
  • natka pietruszki
Przepis:

Ziemniaki pokroić w plastry. Usmażyć na złoto w 5 łyżkach oleju i rozsunąć na boki patelni.

Na środek wrzucić posiekaną cebulę i pokrojoną kiełbasę. Smażyć 5 minut, przełożyć na ziemniaki.

Na środek włożyć pokrojone pieczarki i obsmażać na złoto.
Wszystkie składniki oprószyć papryką, solą i pieprzem. Posypać startym serem. Patelnię przykryć, powoli dosmażać przez 5 minut. Posypać natką.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl