Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 15 listopada 2018. Imieniny: Amielii, Idalii, Leopolda
kategoria: przekąski
średnia ocena: 0.00
autor zdjęcia: Babciagramolka
    Składniki:

  • 8 kromek chleba (małe kromeczki sitkowego lub połówki tostowego)
  • 4 łyżeczki masła
  • 8 łyżek duszonych grzybów z cebulką i koperkiem
  • 8 łyżek utartego żółtego sera
Przepis:

Chleb delikatnie opiec w tosterze tak by był chrupki ale nie spieczony. Posmarować każdą kromkę ½ łyżeczki masła. Nałożyć po 1 łyżce grzybów. Posypać każdą kromkę 1 łyżką utartego sera. Wstawić do rozgrzanego piekarnika na ok. 5 minut – aż ser się rozpuści i zapiecze. Wyjąć. Udekorować. Podawać na ciepło.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl