Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 23 maja 2018. Imieniny: Leoncjusza, Michała, Renaty
kategoria: przekąski
średnia ocena: 0.00
autor zdjęcia: Bozenka16
    Składniki:

  • 10 parówek
  • ser żółty wg uznania
  • ketchup
Przepis:

Parówki obrać z osłonki. Ugotować w wodzie - około 5 min.
Po tym czasie parówki wyjąć, naciąć wzdłuż i ułożyć w naczyniu żaroodpornym.
Do naciętych parówek włożyć ser pokrojony w około 0,5 cm paseczki.
Zapiekać w piekarniku nagrzanym do 200 stopni, aż ser się rozpuści (około 10 min).
Przełożyć na talerz i ozdobić ketchupem.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze :
~Gina2011-07-28 02:40
Jest to szybka i dobra przekaska - dziekuje

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl