Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 21 września 2018. Imieniny: Darii, Mateusza, Wawrzyńca
średnia ocena: 0.00

    Składniki:

  • 20 dag suszonych śliwek
  • 8 winnych niedużych jabłek
  • 3 banany
  • 1,5 dużej cytryny
  • 2 pomarańcze
  • 40 dag cukru
Przepis:

Śliwki dokładnie umyć i namoczyć na kilka godzin. Pozostałe owoce obrać.
Zagotować cztery litry wody, dodać cukier, przekrojone śliwki i jeszcze raz zagotować.
Do gorącego kompotu dodać pozostałe pokrajane surowe owoce. Podawać po ostudzeniu.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl