![]() Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
|
ZAPROSZENIE wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 20 lutego 2019. Imieniny: Anety, Lecha, Leona
|
Szukaj:
|
kategoria: wieprzowina średnia ocena: 0.00 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wieprzowina na słodko-kwaśno![]()
Przepis: Grzyby zalać przegotowaną wodą, odstawić na 20 minut. Mięso i paprykę pokroić w paski. Marchew obrać i pokroić w słupki. Por i dymkę pokroić na talarki. Na patelni rozgrzać olej, włożyć mięso i obsmażyć ze wszystkich stron. Dodać warzywa i smażyć 5 minut. Dodać 3 łyżki keczupu, łyżkę octu, doprawić sosem sojowym, solą i pieprzem. Plastry ananasa pokroić na mniejsze kawałki. Grzyby pokroić w cienkie paski. Do mięsa z warzywami włożyć ananasa i grzyby. Łyżeczkę mąki ziemniaczanej wymieszać z kilkoma łyżkami zalewy z ananasa, wlać na patelnię i mieszając zagotować. Gotować jeszcze przez 5 minut. Posypać natką. ![]()
oceń przepis :
wystaw komentarz :
komentarze :
~krzysztof2011-12-21 19:19 W skladnikach nie podano ile i jakie mięso |
![]() Najczęściej oglądane Najwyżej oceniane Ostatnio dodane
|
Regulamin | 2004 - 2017 © Cooking.pl |