![]() Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
|
ZAPROSZENIE wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 23 lutego 2019. Imieniny: Damiana, Romana, Romany
|
Szukaj:
|
kategoria: wielkanocne średnia ocena: 0.00 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wielkanocny barszcz biały z chrzanem![]()
Przepis: Rozrobić w ½ szklanki zimnej wody barszcz i wlać do wywaru. Gotować 10 minut. Doprawić pieprzem, majerankiem i chrzanem. Włożyć pokrojone kiełbasy, mięso, wędzonkę. Podawać gorący z pokrojonymi w ćwiartki jajkami na twardo posypany pokrojoną natką pietruszki. Ja w tym roku dodałam trochę białego tartego chrzanu, i trochę chrzanu Wasabi. Smakuje to w zasadzie bez zmian, ale za to ładnie wygląda jak jest ułożony po odrobinie na każdej połówce jajka włożonego do zupy. ![]()
oceń przepis :
wystaw komentarz :
komentarze :
Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy
|
![]() Najczęściej oglądane Najwyżej oceniane Ostatnio dodane
|
Regulamin | 2004 - 2017 © Cooking.pl |