Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 19 czerwca 2018. Imieniny: Gerwazego, Protazego, Sylwii
kategoria: potrawy z grilla
średnia ocena: 0.00
autor zdjęcia: monika4
    Składniki:

  • 1 kg udek
  • przyprawa do kurczaka z grilla
  • 3 łyżki oleju
Przepis:

Olej mieszamy z przyprawą, następnie umyte udka obtaczamy w zalewie i wstawiamy do lodówki na 12 godzin.
Pieczemy na dobrze rozgrzanym grillu około 30 minut, przewracając porcje.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze :
~k2011-04-15 08:24
to jest pyszne :)

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl