Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 15 listopada 2018. Imieniny: Amielii, Idalii, Leopolda
kategoria: przekąski
średnia ocena: 0.00
autor zdjęcia: Babciagramolka
    Składniki:

  • ½ puszki tuńczyka w kawałkach
  • 4 połówki brzoskwiń w syropie
  • 1/8 małej cebuli
  • pasek czerwonej papryki
  • 2 łyżeczki majonezu
  • pieprz biały mielony
  • czarny pieprz mielony
  • szczypta soli
  • szczypiorek do dekoracji
Przepis:

Odsączyć tuńczyka z oleju. Pozostawić w średniej wielkości kawałkach. Cebulę, paprykę drobno usiekać.

1 połówkę brzoskwini pokroić w paseczki.
Wymieszać tuńczyka, pokrojoną brzoskwinię, paprykę (trochę zostawić do dekoracji), cebulę, majonez. Doprawić solą i białym pieprzem.
Nałożyć w 3 połówki brzoskwiń. Posypać z wierzchu pokrojoną czerwoną papryką i czarnym pieprzem. Udekorować szczypiorkiem.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl