Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 12 grudnia 2018. Imieniny: Ady, Aleksandra, Dagmary
kategoria: desery
średnia ocena: 0.00

    Składniki:

  • 1/2 kg truskawek
  • 1 gotowa polewa
Przepis:

Truskawki myjemy i obieramy z szypułek.
Następnie układamy truskawki na talerzu.
Polewę wkładamy do wrzącej wody na 5 minut, polewamy truskawki każdą osobno.
Czekamy, aż czekolada zastygnie.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl