Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 22 sierpnia 2018. Imieniny: Cezarego, Marii, Zygfryda
kategoria: przekąski
średnia ocena: 0.00
autor zdjęcia: cezary4
    Składniki:

  • 1 pęczek rzeżuchy
  • 6 kromek chleba
  • 3 łyżeczki masła
Przepis:

Rzeżuchę myjemy i kroimy.
Chleb smarujemy masłem każdą kromką.
Następnie posypujemy rzeżuchą kromki chleba, składamy chleb.
Pieczemy w rozgrzanym opiekaczu 5 minut.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl