Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 23 września 2018. Imieniny: Bogusława, Liwiusza, Tekli
kategoria: przekąski
średnia ocena: 0.00
autor zdjęcia: Babciagramolka
    Składniki:

  • 1 puszka fasolki w sosie pomidorowym (małe ziarna)
  • 4 kromki chleba tostowego
  • masło
Przepis:

Fasolkę podgrzewać w garnuszku przez 10 minut, tak by część sosu odparowała.
Zrobić tosty. Posmarować je masłem. Ułożyć na talerzach po dwa przekrojone na trójkąty tosty posmarowane masłem. Wyłożyć na nie fasolkę z sosem rozdzielając fasolkę równo. Jeść na gorąco (nożem i widelcem).
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze :
~lato3192009-12-10 22:20
super jedzonko jadłem to ostatnio w Walii

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl