![]() Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
|
ZAPROSZENIE wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 12 grudnia 2019. Imieniny: Ady, Aleksandra, Dagmary
|
Szukaj:
|
kategoria: przekąski średnia ocena: 5.00 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tosty domowe![]()
Przepis: Każdy kawałek chleba tostowego (bułki tostowej) posmarować lekko masłem. Następnie położyć na dwa kawałki, wędlinę (według uznania - może być szynka, salami czy jakaś kiełbaska albo można wędlinę pominąć). Pieczarki obrać, umyć, a następnie pokroić na małe kawałeczki. Każdą pokrojoną pieczarkę położyć na osobne 2 tosty (z wędliną). Posypać przyprawami do pizzy lub innymi przyprawami według uznania. Posypać lekko startym serem, na wierzch położyć plasterek pomidora i ponownie posypać serem - ilość według uznania - ale nie można przesadzać, bo po stopieniu ser wycieknie. Każdy z przygotowanych tostów, przykryć drugim kawałkiem chleba. Wsadzić do tostera i zapiekać kilka minut. ![]()
oceń przepis :
wystaw komentarz :
komentarze :
Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy
|
![]() Najczęściej oglądane Najwyżej oceniane Ostatnio dodane
|
Regulamin | 2004 - 2017 © Cooking.pl |