Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 21 sierpnia 2018. Imieniny: Franciszka, Kazimiery, Ruty
kategoria: potrawy z warzyw
średnia ocena: 0.00

    Składniki:

  • Sos:
  • 1 szklanka jogurtu naturalnego
  • 3 łyżki majonezu
  • 1/3 szklanki orzechów włoskich (lekko podprażonych na patelni)
  • zioła prowansalskie
  • sól
  • pieprz
Przepis:

Dowolne warzywa, mogą to być ugotowane: - brukselka,
- fasolka szparagowa,
- groszek,
- buraczki,

i pokrojone surowe:
- papryka,
- pomidor,
- pieczarka,
- sałata,
- kapusta biała,
- kapusta pekińska,
- cykoria
- i inne.

Na dużym talerzu układamy warzywa. Składniki sosu miksujemy, i podajemy w osobnym naczyniu.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl