Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 10 grudnia 2018. Imieniny: Danieli, Bohdana, Julii
kategoria: surówki
średnia ocena: 0.00
autor zdjęcia: krysia
    Składniki:

  • 1/2 kapusty pekińskiej
  • papryka czerwona
  • czarne oliwki
  • 1/2 puszki kukurydzy
  • szczypiorek
  • oliwa z oliwek
  • sól, pieprz
Przepis:

Kapustę drobno poszatkować. Paprykę pokroić w kosteczkę. Następnie do miski wrzucać kolejno składniki - kapustę, paprykę, kukurydzę, pokrojony szczypiorek i oliwki (ilość według uznania). Całość posolić i popieprzyć do smaku oraz polać oliwą. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać i podawać do obiadu.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze :
~misia2009-02-27 10:30
Robię taką tylko nie dodaję oliwek, a w zamian szczypiorek i trochę majonezu z jogurtem. Też pycha. Życzę smacznego.
~jusia2008-12-18 13:32
Pozdrawiam gorąco, zdążyłam zrobić i zniknęła ze stołu jak przysłowiowe ciepłe bułki, pychotka...:) WESOŁYCH ŚWIĄT
bart2008-10-26 16:59
Dzisiaj jadłem bardzo podobną surówkę tylko bez oliwek. Bardzo mi smakowała, polecam. Mniamm :)
ania20082008-10-07 18:03
Wygląda smakowicie.
~dora2008-08-27 16:37
bardzo mi smakowala

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl