Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 16 listopada 2018. Imieniny: Edmunda, Marii, Marka
kategoria: surówki
średnia ocena: 0.00
autor zdjęcia: Babciagramolka
    Składniki:

  • ½ długiego ogórka
  • plaster arbuza
  • 20 kulek winogrona
  • 2 połówki brzoskwini w syropie
  • 1 łyżka oliwy (sezamowy olej, oliwa z oliwek, olej z winogron)
  • 1 łyżeczka soku z cytryny
  • szczypta soli
  • grubo mielony czarny pieprz
Przepis:

Ogórek pokroić w plasterki, arbuza w kostkę, kulki winogron przekroić na połówki, brzoskwinię w plasterki. Wymieszać wszystkie składniki , skropić sokiem z cytryny, posolić i popieprzyć do smaku. Podawać bezpośrednio po zrobieniu (puszcza sok i staje się wodnista).
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze :
~mariolka2010-03-19 22:44
moim zdaniem do tej surówki nie pasuje ogórek.

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl