Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 12 grudnia 2018. Imieniny: Ady, Aleksandra, Dagmary
kategoria: sosy
średnia ocena: 0.00
autor zdjęcia: Babciagramolka
    Składniki:

  • 1 szklanka majonezu
  • 1 szklanka kwaśnej śmietany 18%
  • 1 szklanka pokrojonych w drobną kostkę korniszonów
  • 1 szklanka drobno pokrojonych grzybków marynowanych
  • 4 łyżeczki musztardy
  • 4 łyżeczki cukru
  • 1 łyżeczka soli
  • 1 łyżeczka pieprzu mielonego
Przepis:

Wszystkie składniki wymieszać ze sobą. Doprawić do smaku. Zostawić na kilka godzin by się "przegryzły". Zachowuje świeżość w lodówce ok. tygodnia.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl