Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 12 grudnia 2018. Imieniny: Ady, Aleksandra, Dagmary
kategoria: sosy
średnia ocena: 0.00

    Składniki:

  • 1 posiekana cebula
  • ok 1/2 szkl białego wina
  • ok 1/2 szkl bulionu warzywnego
  • 3 łyżki gęstego twarożku
  • 2 łyżki posiekanych ziół (według gustu)
  • sól, pieprz
  • 1 łyżka masła
Przepis:

Cebulę zeszklić na maśle, zalać winem i bulionem. Dodać twarożek, wymieszać. Wsypać zioła i jeszcze raz wymieszać. Doprawić do smaku.
źródło przepisu: Pani Domu
przepis dodany przez: Sigma

Zobacz wszystkie przepisy tego użytkownika »
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl