Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 12 grudnia 2018. Imieniny: Ady, Aleksandra, Dagmary
kategoria: sosy
średnia ocena: 0.00
autor zdjęcia: Babciagramolka
    Składniki:

  • 2 szklanki wody
  • 2 szklanki usiekanej umytej (bez ogonków) świeżej mięty
  • 2 łyżki cukru
  • 1 szklanka octu winnego (może być jabłkowy)
  • 1 łyżeczka soli
  • 1 łyżeczka mielonego białego pieprzu
Przepis:

Zagotować wodę, ocet, cukier, sól i pieprz.
Wrzucić posiekaną miętę. Gotować 3 minuty.
Dokładnie zmiksować. Włożyć do bardzo małych słoiczków i pasteryzować 10 minut.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl