![]() Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
|
ZAPROSZENIE wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 7 marca 2021. Imieniny: Flicyty, Kajetana, Pauli
|
Szukaj:
|
kategoria: sosy średnia ocena: 0.00 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sos koperkowo-winogronowy do ryb
Przepis: W garnuszku podgrzać olej z masłem. Wsypać mąkę i dobrze rozmieszać. Rozprowadzić wywarem rybnym i śmietanką. Dodać koper i przekrojone na połówki winogrona. Doprawić pieprzem i sokiem z cytryny (jeśli trzeba to również odrobiną soli). Dusić 5 minut. Podawać do dań rybnych. ![]()
oceń przepis :
wystaw komentarz :
komentarze :
Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy
|
![]() Najczęściej oglądane Najwyżej oceniane Ostatnio dodane
|
Regulamin | 2004 - 2017 © Cooking.pl |