![]() Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
|
ZAPROSZENIE wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 20 lutego 2019. Imieniny: Anety, Lecha, Leona
|
Szukaj:
|
kategoria: sosy średnia ocena: 0.00 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sos imbirowy z cebulą dymką![]()
Przepis: Olej wlać do rondla, postawić na małym ogniu. Ugotowaną rybę ułożyć na gorącym półmisku, posypać solą, pieprzem, imbirem sproszkowanym lub w paseczkach i kawałeczkami cebuli dymki lub szczypiorkiem. Zwiększyć płomień pod rondlem z olejem, mocno zagrzać, polać rybę, pokropić sosem sojowym i olejem sezamowym. Przybrać nacią kolendry lub pietruszki, podawać natychmiast. ![]()
oceń przepis :
wystaw komentarz :
komentarze :
~Bunia2009-04-20 14:17 nie ma nic o tym jak ugotowac rybe? i co powinnam zrobic z wywarem z ryby? czy pozniej ryba nie straci smaku? cos mi tu nie pasuje ~natalia2008-11-18 19:03 bleah. obrzydliwy sos ;/ |
![]() Najczęściej oglądane Najwyżej oceniane Ostatnio dodane
|
Regulamin | 2004 - 2017 © Cooking.pl |