![]() Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
|
ZAPROSZENIE wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 20 lutego 2019. Imieniny: Anety, Lecha, Leona
|
Szukaj:
|
kategoria: sosy średnia ocena: 0.00 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sos holenderski 2![]()
Przepis: Do przecedzonego wywaru dodać cukier zmielony pieprz, mleko, mąkę ziemniaczaną, żółtka i masło. Rondel z sosem wstawić do większego naczynia z wrzącą wodą. Ubijać trzepaczką, aż sos zgęstnieje. Następnie dodać sok z cytryny. Podawać do szparagów kalafiorów. ![]()
oceń przepis :
wystaw komentarz :
komentarze :
Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy
|
![]() Najczęściej oglądane Najwyżej oceniane Ostatnio dodane
|
Regulamin | 2004 - 2017 © Cooking.pl |