![]() Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
|
ZAPROSZENIE wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 14 kwietnia 2021. Imieniny: Bernarda, Martyny, Waleriana
|
Szukaj:
|
kategoria: przekąski średnia ocena: 4.50 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Smażona chałka z ananasem![]()
Przepis: Na patelni rozpuszczamy masło. Chałkę kroimy na kromki o szer. ok 2cm. Kromki chałki maczamy z obu stron w mleku, delikatnie tak aby chałka nie rozpadła się. Kładziemy na patelnię, posypujemy jedną stronę cukrem i smażymy z każdej strony aż się przyrumienią. Ananasa obieramy i wycinamy twardy środek. Krążki ananasa kładziemy na usmażoną chałkę, możemy udekorować miętą. ![]()
oceń przepis :
wystaw komentarz :
komentarze :
Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy
|
![]() Najczęściej oglądane Najwyżej oceniane Ostatnio dodane
|
Regulamin | 2004 - 2017 © Cooking.pl |