Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 21 sierpnia 2018. Imieniny: Franciszka, Kazimiery, Ruty
kategoria: przekąski
średnia ocena: 0.00

    Składniki:

  • 5-6 filetów śledziowych
  • 6-8 marynowanych grzybów
  • ogórek konserwowy
  • 2 jajka na twardo
  • słoik majonezu
  • pieprz
  • sól do smaku
Przepis:

Posiekać grzyby, jajka i ogórek konserwowy. Zalać majonezem, lekko posolić i posypać pieprzem. Wymieszać.
Filety pokroić na dzwonka lub zwinąć w ruloniki. Zalać przygotowanym sosem. Udekorować natką pietruszki i paskami czerwonej papryki.

Do sosu tatarskiego można dodać zielonego groszku.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl