Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 20 listopada 2018. Imieniny: Anatola, Edyty, Rafała
kategoria: inne
średnia ocena: 0.00
autor zdjęcia: Babciagramolka
    Składniki:

  • 20 dag wędzonego boczku (najlepiej w plasterkach)
Przepis:

Boczek pokroić w cienkie paseczki i usmażyć na rumiano. Zależnie od potrzeby używa się do kraszenia samych odsączonych z tłuszczu skwarek lub polewa tłuszczem od smażenia i posypuje skwarkami.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze :
Babciagramolka2008-12-23 12:38
Nie rozumiem - jakie przyprawy chciałbyś użyć do skwarek? Boczek wędzony jest już przyprawiony. Nie potrzeba ani solić go ani niczym doprawiać. To mają być skwarki.
~jan2008-12-22 17:51
gdzie przyprawy?

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl