![]() Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
|
ZAPROSZENIE wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 20 lutego 2019. Imieniny: Anety, Lecha, Leona
|
Szukaj:
|
kategoria: wielkanocne średnia ocena: 0.00 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Schab pieczony ze śliwkami i morelami na ciepło![]()
Przepis: Przygotować pastę z 2 łyżek oliwy, sosu sojowego, czosnku i przypraw. Natrzeć dobrze mięso. W środku zrobić kieszeń i włożyć w nią śliwki i morele. Kieszeń spiąć szpilką do mięs. Szczelnie przykryte mięso zostawić na 12 godzin w lodówce. Rozgrzać piekarnik. Na blaszkę lub brytfankę wylać pozostały olej i włożyć smalec. Piec mięso ok 2 godzin podlewając je wodą. Wyjąć. Pokroić w grube plastry. Podawać z sosem od pieczenia. Doskonałym dodatkiem do takiego mięsa są kluski śląskie, kluchy na parze i zasmażana kiszona kapusta. ![]()
oceń przepis :
wystaw komentarz :
komentarze :
Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy
|
![]() Najczęściej oglądane Najwyżej oceniane Ostatnio dodane
|
Regulamin | 2004 - 2017 © Cooking.pl |