Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 20 lutego 2018. Imieniny: Anety, Lecha, Leona
kategoria: sałatki
średnia ocena: 0.00

    Składniki:

  • 1 seler,
  • 1 cytryna,
  • 4 młode cebulki,
  • ok. 1/2 szklanki oliwy,
  • wyłuskane orzechy włoskie,
  • sól,
  • pieprz
Przepis:

Drobno posiekać cebulki, utrzeć w moździerzu z oliwą, solą, pieprzem i sokiem z cytryny. Seler zetrzeć na grubej tarce i zaraz polać przygotowanym sosem. Wymieszać i pozostawić w temperaturze pokojowej. Przed podaniem posypać posiekanymi orzechami.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl