Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 27 maja 2018. Imieniny: Amandy, Jana, Juliana
kategoria: sałatki
średnia ocena: 0.00

    Składniki:

  • 50 dag sprawionych pstrągów
  • 30 dag (pęczek) szparagów
  • pół szklanki majonezu
  • 2 łyżki koniaku
  • 1 cebula
  • 2-3 łyżki groszku konserwowego
  • łyżeczka octu (10%)
  • sól
  • pieprz
Przepis:

Pstrągi ugotować w lekko osolonej wodzie, odsączyć, pokrajać na drobne kwadraciki, skropić koniakiem. Majonez przyprawić octem, pieprzem i solą. Ugotowane szparagi pokrajać na kawałki o grubości 2-3 cm, cebulę drobno posiekać. Wszystkie składniki wymieszać, dodać konserwowy groszek i polać majonezem.
 
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl