Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 23 lutego 2018. Imieniny: Damiana, Romana, Romany
kategoria: sałatki
średnia ocena: 0.00

    Składniki:

  • 75 dag pieczonego mięsa wołowego
  • 4 marchewki gotowane
  • 50 dag selera gotowanego
  • 1 główka sałaty
  • pęczek posiekanego szczypiorku
  • 200ml jogurtu
  • 6 łyżek majonezu
  • 4 łyżki musztardy
  • sól
  • pieprz
Przepis:

Mięso pieczone kroimy w kostkę.
Marchewkę w talarki, seler trzemy na tarce o grubych oczkach. Warzywa skrapiamy sokiem z cytryny.
Sałatę rwiemy na małe kawałki.

Robimy sos z jogurtu, majonezu i musztardy.
Doprawiamy solą i pieprzem.
Wszystkie składniki mieszamy z sosem i schładzamy w lodówce.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl