Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 15 listopada 2018. Imieniny: Amielii, Idalii, Leopolda
kategoria: sałatki
średnia ocena: 0.00

    Składniki:

  • 70 dag młodej zielonej fasolki szparagowej
  • 3 śledzie
  • 3 ziemniaki
  • 1 cebula
  • pół szklanki majonezu
  • sól
  • cukier
Przepis:

Wymoczone śledzie, sfiletować, ściągnąć skórkę i pokrajać w kwadraciki. Fasolkę opłukać, ugotować w osolonej i ocukrzonej wodzie i pokrajać na kawałki o długości 2-3 cm. Ziemniaki ugotować w łupinach, obrać i pokrajać w cienkie talarki. Wszystkie składniki wymieszać. Cebulę obrać i zetrzeć na tarce o drobnych otworach. Wymieszać ją z majonezem, osolić i sosem tym polać sałatkę.
 
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl