Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 27 maja 2018. Imieniny: Amandy, Jana, Juliana
kategoria: sałatki
średnia ocena: 0.00

    Składniki:

  • 1/2 średniej główki kapusty
  • 2 - 3 pomidory
  • 2 jajka na twardo
  • koperek
  • majonez
  • śmietana
  • sól
  • cukier
Przepis:

Kapustę pokroić dość drobno, posolić, pozostawić na 15 minut, aby puściła sok. Następnie dodać grubo pokrojone pomidory i jajka. Majonez połączyć ze śmietaną, lekko posłodzić, wymieszać z kapustą i posypać posiekanym koperkiem.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl