Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 20 lutego 2018. Imieniny: Anety, Lecha, Leona
kategoria: sałatki
średnia ocena: 0.00

    Składniki:

  • 500 g szparagów
  • ocet
  • sól
  • olej
  • 1 łyżeczka cukru
  • 1 pęczek zielonej pietruszki
Przepis:

Szparagi oczyścić, ugotować w osolonej wodzie z cukrem, odsączyć i pokrajać na kawałki. Drobno posiekaną zieloną pietruszkę wymieszać z octem rozcieńczonym wodą, dodać sól i olej i polać tym szparagi. Wstawić do lodówki i zimne podać na stół.
 
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl