Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 23 lutego 2018. Imieniny: Damiana, Romana, Romany
kategoria: sałatki
średnia ocena: 0.00

    Składniki:

  • 1/2 opakowania makaronu
  • sałata
  • 50 dag fasolki szparagowej
  • 2 puszki tuńczyka
  • 2 papryki czerwone
  • 2 papryki żółte
  • 2 pęczki szczypiorku posiekanego
  • majonez
  • sok z cytryny
  • sól
  • pieprz
Przepis:

Fasolkę szparagową ugotować w osolonej wodzie i pociąć na kawałki.
Umytą sałatkę rwiemy na kawałki.
Makaron gotujemy według przepisu.
Tuńczyka odsączamy.
Paprykę kroimy w paseczki 3-4 cm.

Robimy sos z majonezu, soku z cytryny. Doprawiamy solą i pieprzem.
Wszystkie składniki mieszamy razem z majonezowym sosem.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl