Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 20 lutego 2018. Imieniny: Anety, Lecha, Leona
kategoria: sałatki
średnia ocena: 0.00

    Składniki:

  • 2 puszki (425 ml) kukurydzy
  • 2 puszki (425 ml) czerwonej fasolki
  • 1 puszka (580 ml) ananasów
  • 1,5 pojemnika (30 dag) kwaśnej śmietany
  • 2–3 pory sałatkowe
  • sól
  • pieprz
  • cukier
Przepis:

Oczyścić i umyć pory, pokroić w cienkie krążki. Blanszować przez 2 minuty w osolonej wodzie, dobrze osączyć na sitku.
Odsączyć fasolkę, kukurydzę i ananasy. Jeden krążek ananasa odłożyć do dekoracji, resztę drobno pokroić, a następnie zmiksować. Wymieszać mus owocowy z kwaśną śmietaną, doprawić do smaku solą, cukrem i pieprzem.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl