Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 13 listopada 2018. Imieniny: Arkadii, Krystyna, Stanisławy
kategoria: sałatki
średnia ocena: 0.00

    Składniki:

  • 1 puszka kukurydzy
  • 1 puszka czerwonej fasolki
  • pieprz
  • 35 dag kapusty pekińskiej
  • 7 łyżek oliwy
  • 5 łyżek octu z białego wina
  • 30 dag mielonego mięsa
  • 2 cebule
  • 1/2 pęczka natki
  • 1 jajko
  • 3 łyżki oleju
  • sól
  • 3 dag czerstwej bułki
Przepis:

Mięso zagnieść z 1 posiekaną cebulą, posiekaną natką, jajkiem, namoczoną i odciśniętą bułką, solą i pieprzem. Uformować małe kotleciki, usmażyć na oleju.

Wymieszać osączoną fasolkę i kukurydzę, poszatkowaną drobno kapustę, pokrojoną w kostkę paprykę oraz podzieloną na cząstki pozostałą cebulę.
Polać warzywa sosem z octu winnego roztartego z solą, pieprzem i oliwą.
Podawać sałatkę z kotlecikami
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl