Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 22 lutego 2018. Imieniny: Małgorzaty, Marty, Nikifora
kategoria: inne
średnia ocena: 0.00
autor zdjęcia: Babciagramolka
    Składniki:

  • 6 średnich ziemniaków
  • 1 duże jabłko
  • 3 łyżki mleka
  • 1 łyżka masła
  • 1 łyżeczka soli
Przepis:

Ziemniaki obrać, umyć i pokroić na ćwiartki. Jabłko obrać, usunąć gniazda nasienne, pokroić na ósemki. Ziemniaki i jabłko zalać wodą, osolić i gotować 25 minut (od zagotowania). Odcedzić. Postawić na chwilę na gazie by odparowały (mieszać). Zrobić puree dodając mleko i masło. Dobrze wymieszać.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl