Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 20 września 2018. Imieniny: Eustachego, Faustyny, Renaty
kategoria: surówki
średnia ocena: 0.00
autor zdjęcia: Babciagramolka
    Składniki:

  • 1 puszka zielonego groszku konserwowego
  • 1 łyżka masła
  • 2 łyżki słodkiej śmietanki
  • 2 łyżki usiekanego koperku
  • szczypta soli
Przepis:

Groszek odcedzić. Odsypać ¼ puszki. W garnuszku roztopić masło. Wsypać groszek i koperek. Wlać śmietankę. Dusić 5 minut na małym gazie. Zmiksować blenderem. Dodać resztę groszku, doprawić szczyptą soli. Dobrze wymieszać. Podawać na ciepło.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze :
~mleczko2010-11-02 10:11
nawet dobre ale bez wyrazu trzeba dodać coś żeby to nie było tak mdłe i było czymś podkreślone
~ola2009-06-30 13:32
pycha szybko i tanio

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl