Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 23 lutego 2018. Imieniny: Damiana, Romana, Romany
kategoria: potrawy z warzyw
średnia ocena: 0.00
autor zdjęcia: Babciagramolka
    Składniki:

  • ¼ selera
  • 4 średnie ziemniaki
  • 1 jabłko
  • 1 łyżka masła
  • ¼ szklanki słodkiej śmietanki
  • 1 łyżeczka soli
  • 2 łyżki usiekanej natki pietruszki
Przepis:

Obrać i umyć ziemniaki, seler i jabłko. Zalać wodą, osolić. Ugotować do miękkości. Odcedzić.
Zrobić puree z dodatkiem masła i śmietanki. Wymieszać z natką pietruszki.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl