Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 19 czerwca 2018. Imieniny: Gerwazego, Protazego, Sylwii
kategoria: przystawki
średnia ocena: 0.00
autor zdjęcia: Babciagramolka
    Składniki:

  • kawałek usmażonego na maśle łososia (wystudzony – tak mniej więcej 4 łyżki po rozgnieceniu)
  • 2 łyżki majonezu
  • mielony pieprz
  • 4 ptysie
Przepis:

Łososia rozdrobnić widelcem i zmieszać z majonezem i doprawić pieprzem.
Ptysie przekroić na pół i napełnić farszem.
Góry od ptysi wetknąć w farsz. Udekorować.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl