Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 26 maja 2018. Imieniny: Eweliny, Jana, Pawła
średnia ocena: 0.00
autor zdjęcia: Babciagramolka
    Składniki:

  • 2 filety z pstrąga (bez skóry)
  • 2 łyżki usiekanego koperku
  • ½ łyżeczki mielonego białego pieprzu
  • szczypta soli
  • 4 łyżki soku z cytryny
  • 4 łyżki masła
  • 1 łyżka oleju słonecznikowego
  • 2 łyżki mąki
Przepis:

Filety z pstrąga posolić, popieprzyć, posypać koprem i skropić sokiem z cytryny. Zostawić na 30 minut. Obtoczyć w mące i smażyć na rozgrzanym maśle z dodatkiem oleju. Podawać z sosem koperkowo-winogronowym do ryb.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl