Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 14 listopada 2018. Imieniny: Emila, Laury, Rogera
kategoria: przetwory
średnia ocena: 0.00
autor zdjęcia: monika4
    Składniki:

  • 1 kg truskawek
  • 1 kg poziomek
  • 15 dag cukru
Przepis:

Owoce przebrać (usunąć zepsute, zgniecione), umyć, dokładnie osączyć, oczyścić z szypułek, po czym przetrzeć na sicie. Wymieszać z cukrem i natychmiast wkładać do małych słoiczków, zakręcać i pasteryzować 20 minut. Używać do sporządzania napojów.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl