Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 17 listopada 2018. Imieniny: Grzegorza, Salomei, Walerii
kategoria: wieprzowina
średnia ocena: 0.00

    Składniki:

  • 600 g mięsa z prosiaka
  • 4 strąki papryki
  • 1.cebula
  • 1 pomidor
  • 2.łyżeczki mielonej papryki
  • 70 g tłuszczu
  • 1 ząbek czosnku
  • sól
Przepis:

Mięso z prosięcia pociąć razem z kośćmi na kawałki i przyrządzić je tak samo jak pörkölt z wieprzowiny (patrz poprzedni przepis).
 
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl