![]() Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
|
ZAPROSZENIE wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 22 lutego 2019. Imieniny: Małgorzaty, Marty, Nikifora
|
Szukaj:
|
kategoria: desery średnia ocena: 0.00 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pokusa haliny![]() ![]()
Przepis: Galaretkę przygotować według przepisu na opakowaniu. Rodzynki moczymy w rumie. Brzoskwinie odsączamy. Serek mieszamy z rodzynkami. Napełniamy serkiem połówki brzoskwiń w miejsca po pestkach. Składamy po 2 połówki. Wkładamy do salaterki po 1 brzoskwini i zalewamy tężejącą galaretką. Wstawiamy na 2 godziny do lodówki. Przed podaniem na wierzch dajemy bitą śmietanę i możemy posypać startą czekoladą. ![]()
oceń przepis :
wystaw komentarz :
komentarze :
Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy
|
![]() Najczęściej oglądane Najwyżej oceniane Ostatnio dodane
|
Regulamin | 2004 - 2017 © Cooking.pl |