Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 22 sierpnia 2018. Imieniny: Cezarego, Marii, Zygfryda
kategoria: inne
średnia ocena: 0.00
autor zdjęcia: Babciagramolka
    Składniki:

  • 7 średnich pieczarek
  • 1 łyżka usiekanego koperku
  • 1 łyżka masła
  • 2 łyżki oliwy
  • 1 jajko
  • 1 łyżka bułki tartej + bułka do panierowania
  • sól
  • pieprz mielony
Przepis:

Z pieczarek wykręcić ogonki i wraz z 1 całą pieczarką bardzo drobno usiekać. Usmażyć na 1 łyżce oliwy. Posolić, popieprzyć, dodać 1/3 roztrzepanego jajka i 1 łyżkę bułki tartej i koperek. Pozostałe kapelusze pieczarek obsmażyć na rumiano z obu stron. Zdjąć z patelni. Farsz podzielić na 6 porcji. Na każdy kapelusz położyć porcję farszu. Pieczarki panierować w pozostałym jajku i bułce tartej. Usmażyć na rumiano.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl