Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 24 lutego 2018. Imieniny: Boguty, Bogusza, Macieja
kategoria: inne
średnia ocena: 0.00

    Składniki:

  • 25 dag twarogu
  • 15 dag wędzonej ryby (dorsz, szproty, pikling)
  • 15 dag śmietany
  • 1 cebula lub szczypiorek
Przepis:

Rybę starannie obrać z ości i skóry, włożyć do naczynia, do którego dodajemy następnie twaróg, posiekaną cebulę lub szczypiorek i śmietanę.
Starannie zmiksować i do smaku przyprawić solą.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze :
Agu2010-01-14 17:23
pyszne uwielbiam to połączenie choć do tej pory nie próbowałam ze śmietaną

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl