Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 18 grudnia 2017. Imieniny: Bogusława, Gracjana, Laury
kategoria: przekąski
średnia ocena: 0.00

    Składniki:

  • 20 dag pomidorów
  • sól
  • 2 średnie cebule
  • pieprz
  • 20 dag sera goudy
  • 15 dag szynki (w plasterkach)
  • 2 - 3 łyżki majonezu
  • 4 bułki typu paluszek
  • zielone oliwki
  • gałązki natki pietruszki
Przepis:

Pomidory kroimy w cienkie plasterki, cebulę w piórka. Na grubej tarce ścieramy żółty ser. Szynkę kroimy na mniejsze kawałki, oliwki w plasterki.
Bułki dzielimy na połówki, przecięte powierzchnie smarujemy cienko majonezem. Spody bułeczek obkładamy przygotowanymi wcześniej (j.w) składnikami, posypując je startym serem, solą i pieprzem. Na wierzchu umieszczamy listki natki. Przykrywamy górnymi połówkami bułeczek.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl