![]() Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
|
ZAPROSZENIE wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 23 lutego 2019. Imieniny: Damiana, Romana, Romany
|
Szukaj:
|
kategoria: sosy średnia ocena: 0.00 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostry sos a la winegret![]() ![]()
Przepis: Utrzeć w misce żółtka, dodając po kropli oliwę. Do dobrze utartej masy dodać sok z cytryny, sól, cukier i stale mieszając, rozprowadzać czerwonym winem. Następnie dołożyć musztardę, drobniutko pokrojone korniszonki, wymieszać i wstawić na 60 minut do lodówki. Podawać do zimnych mięs i jaj na twardo. ![]()
oceń przepis :
wystaw komentarz :
komentarze :
~jjolka2009-01-10 23:43 Wygląda pysznie, tylko obawiam sie surowych żółtek... |
![]() Najczęściej oglądane Najwyżej oceniane Ostatnio dodane
|
Regulamin | 2004 - 2017 © Cooking.pl |