Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 23 maja 2018. Imieniny: Leoncjusza, Michała, Renaty
kategoria: inne
średnia ocena: 0.00

    Składniki:

  • 50 dag rozgniecionych porzeczek czerwonych
  • 1 litr octu owocowego podstawowego
Przepis:

Porzeczki rozgniatamy zalewamy 1 l octu podstawowego - owocowego...
i po 14 dniach postępować jak w poprzednich przepisach dotyczących octu.

Stosuje się go do zakwaszania sałatek i jako dodatek do lemoniad.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl