Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 19 sierpnia 2018. Imieniny: Emilii, Julinana, Konstancji
kategoria: inne
średnia ocena: 0.00
autor zdjęcia: Termar
    Składniki:

  • 50 dag rozgniecionych i pozbawionych pestek wiśni
  • 1/2 litra octu owocowego
Przepis:

Rozgniecione wiśnie zalać 1/2 litra ostu podstawowego - owocowego. Po 5 dniach ocet odcedzamy, filtrujemy i rozlewamy do butelek. Stosujemy do marynowania dziczyzny oraz jako dodatek do sosów i lemoniad.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl