Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 23 maja 2018. Imieniny: Leoncjusza, Michała, Renaty
kategoria: sałatki
średnia ocena: 0.00
autor zdjęcia: Babciagramolka
    Składniki:

  • makaron z zupki chińskiej
  • ½ szklanki odsączonego z oleju marynowanego sera
  • 2 łyżki majonezu
  • sól
  • pieprz mielony
  • 1 łyżka pokrojonego szczypiorku
  • 1 łyżka pokrojonej drobno świeżej czerwonej papryki
  • 1 łyżka pokrojonej drobno świeżej żółtej papryki
Przepis:

Pokruszony makaron zalać w miseczce ½ litra wrzącej wody.
Przykryć i zostawić na 10 minut.
Odcedzić i ostudzić.
Wymieszać z serem i majonezem.
Doprawić solą i pieprzem.
Zostawić w lodówce na minimum 30 minut.
Podawać posypaną szczypiorkiem i obiema paprykami.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl